X

DIY: Μπαλάκια Anti-Stress – Εύκολος Τρόπος Να Τα Φτιάξεις Σε 5 Λεπτά! -ΕΙΚΟΝΕΣ

Οι μπάλες για το στρες έχουν συνήθως μέγεθος παλάμης και χρησιμοποιούνται για την ανακούφιση από την ένταση, εστιάζουν στην ενέργεια και είναι μια μορφή άσκησης για τους μύες στα χέρια και τα δάχτυλα. Είναι πολύ διασκεδαστικές και μπορείτε να τις φτιάξετε μόνοι σας πολύ εύκολα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα εθιστείτε!

Χρησιμοποιήστε τα παρακάτω υλικά για να φτιάξετε μια μπάλα για το στρες, σε 5 μόλις λεπτά. Φτιάξτε μερικές και κρατήστε τις σε βολικά μέρη, όπως στην τσάντα σας, στο γραφείο ή στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, για εύκολη πρόσβαση.

Τί Θα Χρειαστείτε

  • 2 μπαλόνια κανονικού μεγέθους
  • Χωνί
  • Κουτάλι
  • 3/4 φλ. ξηρό ρύζι
  • Ψαλίδι

Συμβουλή

Εάν δεν έχετε ρύζι ή προτιμάτε την υφή ενός μαλακότερου υλικού για τη γέμιση, δοκιμάστε εναλλακτικά αλεύρι, καλαμποκάλευρο, ακόμα και λεπτή άμμο.

Βήμα 1

Σύρετε το άνοιγμα του μπαλονιού πάνω στη βάση του χωνιού. Το πρώτο μπαλόνι που θα επιλέξετε θα είναι η βάση, η οποία στη συνέχεια θα καλυφθεί από το δεύτερο μπαλόνι που έχετε επιλέξει. Προσέξτε λοιπόν πώς θέλετε να συνδυάσετε τα χρώματα.

Βήμα 2

Ενώ το κρατάτε γύρω από τον λαιμό του χωνιού, ρίξτε με το κουτάλι 3/4 του φλυτζανιού ρύζι μέσα στο μπαλόνι. Για να το γεμίσετε σωστά, χρησιμοποιήστε τη βάση του χωνιού για να πιέσετε το ρύζι απαλά προς τα κάτω, ώστε το μπαλόνι να ξεχειλώσει και να χωρέσει όλη την ποσότητα.

Βήμα 3

Κόψτε το γεμισμένο μπαλόνι λίγο κάτω από το στόμιό του, αφήνοντας μόνο ένα μικρό κομμάτι να εξέχει, ώστε να μην χυθεί η γέμιση. Στη συνέχεια, κόψτε λίγο το δεύτερο μπαλόνι στην άκρη, δημιουργώντας ένα λειτουργικό άνοιγμα.

Βήμα 4

Κρατώντας το γεμισμένο μπαλόνι, τεντώνουμε το δεύτερο μπαλόνι και το περνάμε από πάνω, φροντίζοντας να καλύψουμε σφιχτά το στόμιο από το οποίο βάλαμε το ρύζι.

Βήμα 5

Ζουλήξτε την μπάλα περιστρέφοντάς τη στα χέρια σας, μέχρι να αποκτήσει στρογγυλό σχήμα.

Και Τώρα Εθιστείτε Ελεύθερα!!

 

Επιμέλεια : Marva

Πηγή : ehow.com

Photos : by Tim and Mary Vidra

Categories: DIY