X

Τί Πραγματικά Συμβαίνει Σε Όσους Κάνουν Λακκάκια;

Τί Πραγματικά Συμβαίνει Σε Όσους Κάνουν Λακκάκια;

Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν τα λακκάκια πολύ χαριτωμένα. Οι στατιστικές λένε ότι περίπου το 20% του πληθυσμού κάνει λακκάκια στο πρόσωπο και το υπόλοιπο 80% απλά ζηλεύει!! Εάν ανήκετε στο 20%, τότε είστε από τους τυχερούς σε αυτόν τον πλανήτη.

Τα Λακκάκια Είναι Στην Πραγματικότητα Μια Μυική Παραμόρφωση Του Προσώπου

Είναι απίστευτο να γνωρίζεις ότι αυτό το γοητευτικό χαρακτηριστικό είναι στην ουσία μια παραμόρφωση του προσώπου, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που ξοδεύουν πολύ ευχαρίστως χρήματα προκειμένου να υποβληθούν σε πλαστική χειρουργική επέμβαση και να αποκτήσουν αυτή τη δυσμορφία στο πρόσωπό τους.

Μηχανή Για Λακκάκια

Η Isabella Gilbert πέρασε ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής της χωρίς λακκάκια, αλλά το 1936 η εφεύρεση που είχε στο μυαλό της, πήρε σάρκα και οστά. Επρόκειτο για μια μηχανή με ελατήρια, η οποία υποσχόταν να χαρίσει ένα τέλειο σετ από λακκάκια, με την άσκηση πίεσης δύο εξαρτημάτων που έμοιαζαν με πόμολα, στα μάγουλα. Αυτή ήταν μια δέσμευση που έπρεπε κανείς να λάβει σοβαρά υπ’όψιν, καθώς τα λακκάκια δεν εμφανίζονται ως δια μαγείας μέσα σε μια νύχτα…

Τα Λακκάκια Συνδέονται Με την Αιώνια Νεότητα

Οι επιστήμονες θεωρούν ότι τα λακκάκια που σχηματίζονται στο πρόσωπό σας, σας κάνουν να φαίνεστε νεότεροι, καθώς το μυαλό κάνει ασυνείδητα έναν συνειρμό της εικόνας αυτής κυρίως με μωρά και παιδιά. Έτσι, δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι είστε νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία.

Πολλοί Πολιτισμοί Πιστεύουν Ότι Τα Λακκάκια Είναι Σημάδι Καλής Τύχης & Ευημερίας

Είστε πραγματικά πολύ τυχεροί αν εσείς ή κάποιος από το οικείο σας περιβάλλον κάνει λακκάκια, καθώς οι άνθρωποι αυτοί είναι δέκτες και πομποί θετικής ενέργειας. Με ποιον λοιπόν θα επισκεφτείτε την επόμενη φορά το καζίνο;!

Χαμογελάστε – Είστε Όμορφες!

Περίπου το 60% του συνόλου των μοντέλων ομορφιάς έχουν λακκάκια στο πρόσωπό τους. Εάν λοιπόν κάνετε κι εσείς λακκάκια, χαμογελάστε. Μπορεί να γίνετε το επόμενο top model!

Όλα Είναι Θέμα Γονιδίων

Τα λακκάκια είναι ένα γενετικό χαρακτηριστικό. Κληρονομείται από τις προηγούμενες γενιές, οπότε δεν υπάρχει κάτι για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείτε.

Όσες Έχετε Λακκάκια… Είστε Πιο Ελκυστικές

Σύμφωνα με μελέτες, οι άνθρωποι που κάνουν λακκάκια είναι πιο γοητευτικοί και φαίνονται νεότεροι στα μάτια των άλλων.

 

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva @Truelife.gr

Πηγή: viralsection.com

Categories: Ζωή