Τι Να Κάνω Για Να Μην Πετάγονται Τα Λάδια Από Το Τηγάνι;
Κάθε φορά που θέλετε να τηγανίσετε, σας πιάνει η καρδιά σας;
Έχετε ήδη αυτή την εικόνα σχηματοποιημένη, με τα λάδια να πρωταγωνιστούν σε πάτωμα και ηλεκτρική κουζίνα;
Υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά για να αποφύγετε τη φασαρία!
Advertisement
- Μην βάζετε στο τηγάνι φαγητά που είναι πολύ βρεγμένα. Φροντίστε να τα έχετε στεγνώσει πριν, με λίγο χαρτί κουζίνας.
- Χρησιμοποιήστε την ειδική πυκνή σίτα για το τηγάνι.
- Βάλτε μια κουταλιά αλάτι στο κέντρο του τηγανιού την ώρα που ζεσταίνετε το λάδι.
Πηγές : tonwtiko.gr, gkourou