Τεμπέλικα πιτάκια με ζαμπόν, φέτα και σπανάκι.

Πανεύκολα,αφράτα,πιατάκια!!!

Υλικα:

2 κεσεδάκια γιαούρτι 1 κεσεδάκι σπορέλαιο 1 κεσεδάκι φέτα τριμμένη 1 κεσεδάκι κασέρι τριμμένο 1 κουταλάκι αλάτι 600 με 700 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια μπεικιν 1 κρόκο αυγού για το άλειμμα

Εκτέλεση:

Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε τα γιαούρτια,το σπορέλαιο,το αλάτι,το αλεύρι και το μπεικιν!!!!!!Αφού πετύχουμε μια εύπλαστη ζύμη προσθέτουμε τη φέτα και το κασέρι!

Advertisement

Ζυμώνουμε καλά!!!!!!!

Χωρίζουμε τη ζύμη σε τρεις μπάλες.

Advertisement

Τη μια μπάλα την αφήνουμε έτσι όπως είναι,στην άλλη μπάλα προσθέτουμε 5 φέτες ζαμπόν η παριζάκι κομμένο σε μικρά κομματάκια και ζυμώνουμε να πάει παντού!!!!!!

Στην τρίτη μπάλα προσθέτουμε μια φλυτζάνα σπανάκι καταψυγμένο και ζυμώνουμε να πάει το σπανάκι σε όλη τη ζύμη!!!!!!!! Φτιάχνουμε μικρά πιτάκια και τα βάζουμε στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα.

Αλείφουμε με τον κρόκο και ψήνουμε στους 180 στις αντιστάσεις μέχρι να πάρουν χρώμα!!!!!!!!!

Μαρία Μαρδα

πηγή : mageirikikaisintages

Related Posts