X

Όλοι Περίμεναν Ότι Αυτό Το Αγόρι Δεν Θα Τα Καταφέρει. Μόλις Όμως Εμφανίστηκε Αυτός Ο Σκύλος Θεραπείας Οι Γιατροί Διαπίστωσαν Ένα Θαύμα -ΒΙΝΤΕΟ

Ο Caleb Howard ήταν 6 ετών όταν μια μετωπική σύγκρουση σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα τον άφησε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλά σπασμένα κόκαλα. Οι γονείς του και οι γιατροί δεν ήταν σίγουροι πόσο γρήγορα θα ήταν σε θέση να επανέλθει από το τραγικό συμβάν. Στην πραγματικότητα, δεν ήταν σίγουροι ότι μπορούσε ν’ ανακάμψει.

Μια μέρα, οι γιατροί πρότειναν στους γονείς του Caleb να του πάρουν ένα ζώο θεραπείας. Τότε ήρθε ο Colonel, ένα σκυλί που έπαιξε κυρίαρχο ρόλο στην ανάκαμψη του Caleb.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει το ταξίδι που είχαν ο Colonel και ο Caleb. Η σχέση αυτών των δύο ήταν τόσο ισχυρή που η οικογένειά του Caleb άρχισε να πιστεύει πως η ανάκαμψη του μικρού αγοριού ήταν δεδομένη.

Με τη βοήθεια ενός θεραπευτή, ο Caleb ξεκίνησε να δουλεύει τα χέρια του, ρίχνοντας μια μπάλα στον Colonel.

Μετά από ένα μήνα έντονης θεραπείας και με τη βοήθεια του Colonel, ο Caleb είχε γίνει πολύ πιο δραστήριος, και οι κινητικές του ικανότητες έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Είναι, επίσης, χαρούμενος με το νέο του φίλο. “Νομίζω ότι του αρέσει να παίζουμε!” λέει με χαμόγελο.

Ο Colonel βοήθησε τον Caleb να βρει ξανά τη χαμένη του χαρά στη ζωή. Πριν το καταλάβουν οι γιατροί και οι γονείς του, ο Caleb έκανε τεράστια άλματα στην ανάκαμψή του, αποδεικνύοντας έτσι τη δύναμη των ζώων θεραπείας.

 

Πηγή: diaforetiko.gr

Categories: Ιστορίες