Νόμιζε Ότι Γιόρταζαν Την Προαγωγή Του, Αλλά Όταν Άνοιξε Το Δώρο Δεν Πίστευε Στα Μάτια Του! -ΒΙΝΤΕΟ

Ο Erik και η Krista είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και πάντα ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους κάνοντας πολλά παιδιά.

Δυστυχώς για την Krista, ήταν πολύ δύσκολο να μείνει έγκυος – προσπαθούσαν για περισσότερο από πέντε χρόνια. Κάποια στιγμή, έχασαν και οι δύο την ελπίδα τους καθώς φαινόταν ότι τελικά δεν θα κατάφερναν να γίνουν γονείς.

Φυσικά, η παραδοχή αυτής της κατάστασης είναι ένα πολύ δύσκολο βήμα, αλλά το ζευγάρι πάντα υποστήριζε ο ένας τον άλλον.

‘Ακόμα και αν δεν κάνουμε ποτέ παιδιά, δεν πειράζει. Όσο είμαστε μαζί, αυτό είναι αρκετό για μένα’, είπε η Krista στον σύζυγό της.

Loading...

Ωστόσο, μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, η Krista διαπίστωσε πως ήταν τελικά έγκυος. Και υπήρχαν ακόμα περισσότερα καλά νέα στην οικογένεια: ο Erik είχε μόλις πάρει προαγωγή στη δουλειά του και η Krista σκέφτηκε ότι θα ήταν η τέλεια ευκαιρία για να του κάνει έκπληξη.

Προσκάλεσε τον Erik σε δείπνο και του έφερε ένα μικρό δώρο. Ο Erik, πιστεύοντας ότι γιορτάζουν τη νέα του δουλειά, δεν είχε ιδέα ότι αυτό το δώρο θα άλλαζε τη ζωή του για πάντα.

Όταν άνοιξε το κουτί, βρήκε ένα μαύρο σορτσάκι. Ο Erik δεν συνειδητοποίησε αρχικά το νόημα του δώρου, αλλά όταν η Krista του είπε να κοιτάξει σε μία από τις τσέπες, δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του καθώς κοίταζε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Εκείνη τη στιγμή, τα έχασε εντελώς από χαρά και ευτυχία. Μετά από πέντε χρόνια, ποτέ δεν πίστευαν ότι θα έλεγαν τις λέξεις ‘Είμαστε Έγκυος!’, αλλά το όνειρό τους να φέρουν ένα παιδί στον κόσμο, θα γίνει τελικά πραγματικότητα.

Μια συγκλονιστική έκπληξη!

 

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: 

Πηγή: shareably.net

Intro photo: Krista Boord

Loading...