X

Νίκη Κεραμέως: Προτεραιότητα μας είναι τα τα σχολεία να παραμείνουν ανοικτά – Σύμμαχος μας το εμβόλιο – ΒΙΝΤΕΟ

“Προτεραιότητα είναι τα μαθήματα να γίνουν δια ζώσης και με προτεραιότητα στον εμβολιασμό”, αναφέρει στο μήνυμα της προς τους μαθητές η υπουργός Παιδειας Ν. Κεραμέως.

“Προτεραιότητα του υπουργείου είναι τα μαθήματα φέτος να γίνουν δια ζώσης με όλα τα μέτρα ασφαλείας και με προτεραιότητα στον εμβολιασμό”, αναφέρει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε σημερινό μήνυμά της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη νέα σχολική χρονιά, η οποία ξεκινάει σήμερα.

“Σύμμαχός μας, η πιστή τήρηση των μέτρων από όλους και μεγάλο “όπλο”, το εμβόλιο“, τονίζει η υπουργός Παιδείας, επισημαίνοντας τη σημασία της πρόσληψης ενάντια στον Covid – 19.

Όπως προσθέτει, από σήμερα “αλλάζουν πολλά και στο περιεχόμενο της εκπαίδευσης”, όπως νηπιαγωγείο από τα τέσσερα χρόνια, αγγλικά στο νηπιαγωγείο, Εργαστήρια Δεξιοτήτων σε νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο. Η υπουργός Παιδείας επισημαίνει πως προχώρησαν σχεδόν 12.000 νέοι διορισμοί εκπαιδευτικών, ενώ “ενισχύθηκε ο ρόλος του εκπαιδευτικού και η σχολική μονάδα αποκτά περισσότερη αυτονομία”.

“Η παιδεία αναβαθμίζεται και τα παιδιά αποκτούν καλύτερες προοπτικές ζωής”, καταλήγει η κ. Κεραμέως και εύχεται καλή σχολική χρονιά σε όλες και σε όλους.

Δείτε το μήνυμα της κ. Κεραμέως προς τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκαπίδευσης και τους γονείς τους.

ΠΗΓΗ: www.newsitamea.gr

Categories: Ειδήσεις