Μητέρα Ξόδεψε Το Τελευταίο Κέρμα Της Να Πάρει Έναν Λαχνό & Έδωσε Όλα Τα Κέρδη Να Νοικιάσει Δωμάτιο Σε Έναν Άστεγο -ΒΙΝΤΕΟ

Όταν η Sofia Andrade, μια γυναίκα από τη Μασαχουσέτη, κέρδισε $200 στο ξυστό, ανυπομονούσε να τα εξαργυρώσει. Δεν ήταν ενθουσιασμένη, ωστόσο, επειδή θα ξόδευε τα χρήματα για τον εαυτό της. Αντίθετα, είχε ένα πολύ καλύτερο σχέδιο στο μυαλό της.

Υπάρχει ένας άνθρωπος που ονομάζεται Glenn Williams τον οποίο η Sofia και οι υπόλοιποι άνθρωποι της κοινότητας της στη Wareham της Μασαχουσέτης, γνωρίζουν καλά. Ο Glenn ζούσε στους δρόμους τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά είχε μια καλή φήμη στην κοινότητα. Ήταν ευγενικός με όλους όσους συναντούσε.

Όταν η Sofia πλησίασε τον Glenn και τον ρώτησε αν εκείνος ήθελε να πάει για καφέ μαζί της, ο Glenn είχε ενθουσιαστεί με τη γενναιοδωρία της.

Loading...

Βλέπετε, η Sofia είχε μεγάλα σχέδια για τα χρήματα που κέρδισε. Είπε στο WCVB,

«Ήξερα ότι τα χρήματα ποτέ δεν ανήκαν πραγματικά σε μένα. Αυτά τα χρήματα ήταν γραφτό να πάνε σ’ εκείνον.»

Αφού απόλαυσαν έναν καφέ μαζί, η Sofia αποκάλυψε στον Glenn την επόμενη κίνησή της.

Η Sofia πήγε τον Glenn σε ένα τοπικό μοτέλ και χρησιμοποίησε τα περισσότερα από τα κέρδη της για να του πληρώσει ένα δωμάτιο. Η Μασαχουσέτη είναι γνωστή για τις χαμηλές της θερμοκρασίες, και τώρα ο Glenn θα έχει ένα ασφαλές και ζεστό μέρος για να κοιμηθεί.

Όταν η Sofia έγραψε την ιστορία του Glenn στο Facebook της, η ανάρτησή της έγινε αμέσως viral. Πολύ σύντομα, πολλοί άνθρωποι στήριξαν τον Glenn με ποικίλους τρόπους, είτε προσφέροντάς του χειμωνιάτικα ρούχα ή παρέχοντάς του δωρεάν κούρεμα. Ο Glenn αιφνιδιάστηκε από τη γενναιοδωρία του καθενός,

«Υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο. Είμαι συγκλονισμένος με όλη τη βοήθεια, και θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω όλους.»

Ο Glenn θέλει να πάρει και πάλι τη ζωή του στα χέρια του. Με τη βοήθεια της κοινότητας του και τη στήριξη που έχει από άτομα όπως η Sofia, σίγουρα θα τα καταφέρει.

 

Πηγή: diaforetiko.gr

Loading...