X

Μαχαίρωσε Τον Φίλο Της Επειδή Της Έφαγε Τις… Τηγανιτές Πατάτες!

Μια υπόθεση που σίγουρα ο Τζόι Τριμπιάνι θα κληθεί στο δικαστήριο για μάρτυρας! Υπεράσπισης…

Μια 34χρονη βρίσκεται στην φυλακή για ένα έγκλημα πάθους για… τηγανιτές πατάτες.

Η Dianne Margaret Clayton από το Blackburn της Αγγλίας, βρισκόταν μαζί με τον φίλο της Simon Hill σε ένα φιλικό σπίτι όταν και ξαφνικά ξέσπασε καυγάς σχετικά με το ποιος έφαγε τις περισσότερες τηγανιτές πατάτες!

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τότε η 34χρονη πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε τον φίλο της στον ώμο!

Στο δικαστήριο που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, η Clayton δήλωσε ένοχη και καταδικάστηκε σε 26 εβδομάδες φυλάκιση για επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης! Της επιβλήθηκε μάλιστα και πρόστιμο περίπου 150 ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με την Daily Mail που έφερε και στην επιφάνεια το περίεργο αυτό θέμα, ο δικηγόρος του θύματος είπε στο δικαστήριο: «Μόλις η 34χρονη είδε ότι ο αγαπημένος της, είχε φάει όλες τις πατάτες που υπήρχαν στο τραπέζι εξοργίστηκε και άρχισε να τον χαστουκίζει. Αμέσως μετά πήγε στην κουζίνα όπου και πήρε ένα μαχαίρι, γύρισε στο σαλόνι και τον μαχαίρωσε στον ώμο χωρίς δεύτερη σκέψη».

Το περίεργο της υπόθεσης τώρα, είναι ότι ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, δήλωσε στην αγγλική εφημερίδα ότι το ζευγάρι παρά το περίεργο περιστατικό είναι αγαπημένο και ότι ο Simon δεν έχει καμία μα καμία πρόθεση να χωρίσει την Clayton και την έχει συγχωρέσει!

 

Πηγή: gazzetta.gr

Categories: Κόσμος