X

Είμαι Με Τον Ίδιο Άνθρωπο 20 Ολόκληρα Χρόνια & Αν Μπορώ Να Σας Δώσω Κάποιες Συμβουλές Για Μία Τέλεια Σχέση, Είναι Αυτές

Είμαι Με Τον Ίδιο Άνθρωπο 20 Ολόκληρα Χρόνια & Αν Μπορώ Να Σας Δώσω Κάποιες Συμβουλές Για Μία Τέλεια Σχέση, Είναι Αυτές

Πολλές φίλες μου -και όχι μόνο- μου ζητάνε συμβουλές για έναν επιτυχημένο γάμο ή μια μακροχρόνια σχέση… Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι θα ήταν ωραίο να σας έγραφα εδώ, που τα λέμε όλα, την άποψη μου.

Γιατί κορίτσια μου, τα πράγματα είναι απλά, και εμείς μέσα στο μυαλό μας τα κάνουμε δύσκολα. Ας ξεκινήσουμε από το βασικότερο όλων: το δυνατό και αληθινό συναίσθημα! Τον αγαπάς; Τον θέλεις;

Πιστεύεις ότι είναι ένας καλός σύντροφος; Σε αγαπάει; Είναι τα πλεονεκτήματα του περισσότερα από τα ελαττώματα του; Αν απαντάς ΝΑΙ σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, είσαι σε παρά πολύ καλό δρόμο.

Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις θέλουν δουλειά και υπομονή! Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια, βιαζόμαστε λίγο παραπάνω, δεν δίνουμε χρόνο ούτε σ’εκείνον αλλά ούτε και στον ίδιο μας τον εαυτό. Πρέπει να κάνετε υπομονή και υποχωρήσεις.

Προσοχή: Όχι να χάσετε τη προσωπικότητα σας… Υγιή πράγματα. Δυστυχώς οι άντρες, τις περισσότερες φορές είναι αρκετά καλομαθημένοι από το σπίτι τους. Μεγαλώνουν και ξέρουν ότι πάντα εκεί μέσα στην οικογένεια συνήθως η μαμά- νοιάζεται πολύ για εκείνους. Έτσι έρχονται σ’ εμάς με πολλές απαιτήσεις!

Μπορεί να σας ακούγονται όλα αυτά λίγο “ρετρό” , παλιακά αλλά μην ξεχνάτε ότι εγώ είμαι με τον ίδιο άνθρωπο 20 ολόκληρα χρόνια! Η γυναίκα πρέπει να είναι παραδοσιακή, να φροντίζει τον σύντροφο της, αρκεί και εκείνος να το αναγνωρίζει και να το εκτιμάει. Να μαγειρεύτε στους άντρες σας -όσο προλαβαίνετε- και να του δείχνετε συχνά την αγάπη σας.

Ο άντρας ο σωστός, ο δίκαιος, ο ερωτευμένος θα είναι δικός σας 100%. Και αν έχει νεύρα… μην του τα κάνετε χειρότερα! Κάντε ένα βήμα πίσω. Αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς. Ο έρωτας δεν θέλει τέτοια. Ο έρωτας θέλει αλήθεια.

Και φυσικά θέλει και τους δυο συντρόφους να είναι μέσα στη σχέση σωστοί: Να εκφράζεστε, να του κάνετε εκπλήξεις, να τον αγκαλιάζετε και θα το πάρετε πίσω και με το παραπάνω! Αρκεί να τα αξίζει όλα αυτά. Και είμαι σίγουρη ότι θα το καταλάβετε. Γιατί μόνο εσείς ξέρετε την αλήθεια!

Και για να μην λέτε ότι όλα εμείς πρέπει να τα κάνουμε θέλω να σας πω… να δώσετε ευκαιρίες, χωρίς, φυσικά, να παραμυθιάζετε τον εαυτό σας! Γιατί αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά, ούτε τα κινητά κλείνει, ούτε εξαφανίζεται χωρίς λόγο.

Όποιος αγαπάει, θα βρει τον τρόπο να είναι κοντά σας. Όποιος θέλει αυτή τη σχέση, προσπαθεί. Απλά τα πράγματα… Μην ταλαιπωρείτε το μυαλό σας απλά βρείτε τον…

Με αγάπη, Μαρία.

Πηγή: thecaller.gr