X

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ντύνεται ξανά γαμπρός

Ο Δημοσθένης έχει κάνει άπειρες προσπάθειες να προσεγγίσει ξανά την Ασπασία και έτσι όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», κάνει ακόμα μια προσπάθεια, χρησιμοποιώντας ένα νέο σχέδιο, αφού δεν αντέχει να ζει μακριά της.

Η Ασπασία παίρνει το μέρισμα που δικαιούται από την περιουσία του Δημοσθένη και έτσι πλέον δεν εξαρτάται οικονομικά από αυτόν. Εντωμεταξύ εκείνος αφού δεν έχει τίποτα να χάσει, ρισκάρει χρησιμοποιώντας εκ νέου σχέδιο για να την κάνει να γυρίσει κοντά του, συνειδητοποιώντας τι θησαυρό είχε τόσα χρόνια κοντά του και τον άφησε να φύγει με τη συμπεριφορά του.

Έτσι όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ο Δημοσθένης σκοπεύοντας να προκαλέσει τη ζήλεια της Ασπασίας και τον φόβο της ότι θα τον χάσει για πάντα, κυκλοφορεί με μια ξανθιά κοπέλα, την οποία παρουσιάζει ως μελλοντική του σύζυγο.

Η Ειρήνη εκπλήσσεται από τα νέα του πατέρα της και κάποια στιγμή ενημερώνει και την Ασπασία. Εκείνη όμως δείχνει εντελώς αδιάφορη, καθώς πλέον δεν την ενδιαφέρει τι κάνει ο Δημοσθένης και με ποια το κάνει, αφού το μόνο που επιθυμεί είναι να μην την ξαναπλησιάσει.

Ο Δημοσθένης όμως όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» δεν πτοείται και συνεχίζει το σχέδιο του πιστεύοντας ότι στο τέλος θα καταφέρει να προκαλέσει το ενδιαφέρον της Ασπασίας.

ΠΗΓΗ: youfly.com

Categories: Media