X

Η Γη της Ελιάς: «Μου έχετε σπάσει τα νεύρα και οι δύο»

Στα μαχαίρια βρίσκεται όπως έχουμε δει στην Γη της Ελιάς η Αμαλία με τον Μάνο και την Μαρίνα και η κατάσταση θα χειροτερεύει ακόμα περισσότερο.

Συγκεκριμένα, ο Αποστόλης πηγαίνει στο δημαρχείο για μια δουλειά και η Αμαλία χρεώνει την απουσία της από τον αρραβώνα της στον Μάνο και την Μαρίνα.

«Τα παιδιά με ξέχασαν. Μου το είπαν τελευταία στιγμή και δεν είχα αγοράσει δώρο. Αισθάνθηκα άσχημα να έρθω με άδεια χέρια. Δεν πειράζει, στο γάμο θα είμαστε εκεί μαζί με τον Ισίδωρο», του λέει.

Και τις επόμενες μέρες όμως η ατμόσφαιρα εξακολουθεί να μυρίζει μπαρούτι στο σπίτι των Βρεττάκων και η Αμαλία γίνεται ακόμα πιο απότομη μιλώντας στην Μαρίνα.

«Μου έχετε σπάσει τα νεύρα! Και οι δύο! Φέρεστε εντελώς απαξιωτικά, δεν έχουμε φάει ούτε ένα μεσημέρι, ούτε ένα βράδυ μαζί, λείπετε όλη μέρα! Να τα μαζέψω και να φύγω μήπως;». Η Μαρίνα ωστόσο προσπαθεί να την πείσει πως δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα.

«Μαρίνα, σε παρακαλώ, μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μου! Είναι προφανές ότι με αποφεύγετε! Ας είχατε τουλάχιστον την τσίπα να μου το πείτε στα μούτρα να τελειώνουμε!», συνεχίζει έξαλλη. Μάλιστα, ο Μάνος ακούγοντας, λέει: «Λοιπόν, ας πέσουν οι μάσκες!. Άργησες αλλά το κατάλαβες! Λείπουμε όλη μέρα για να μη σκοτωθούμε! Και η ευθύνη είναι πέρα για πέρα δική σου! Μη πεις λέξη παραπάνω!».

ΠΗΓΗ: youfly.com

Categories: Media