X

Η Γη της Ελιάς: Μετά την Ξένια, έρχεται η Ελένη

Ένα νέο πρόσωπο φωτιά καταφθάνει στη Μάνη και φέρνει τα πάνω-κάτω όπως θα δούμε στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς “Η Γη της Ελιάς”.

Ο Δημοσθένης, κάνει τα πάντα για να επιστρέψει η Ασπασία στο σπίτι και ετοιμάζει ένα μεγαλοφυές σχέδιο για να επιτείνει τον γυρισμό της. Θα τα καταφέρει άραγε;

Bρίσκει μια νεαρή γοητευτική ξανθιά κυρία, την Ελένη, για να παίξει τον ρόλο της συντρόφου του, όπως διαβάζουμε στο TiVi Σίριαλ. Σύντομα, τη συστήνει στην Ειρήνη: “Σου παρουσιάζω την Ελένη. Η Ελένη είναι δικηγόρος από την Καλαμάτα και πρόκειται να γίνει η επόμενη σύζυγός μου”, της λέει και η αποκάλυψη αυτή εκνευρίζει την Ειρήνη.

«Αυτό ήταν. Μου γνωρίζεις τη νέα μου μαμά. Πρώτα μας σύστησες την Ξένια και μετά μας φέρνεις την Ελένη. Δεν έλεγες ότι μόνο η μαμά μου σου άρεσε και καμιά άλλη;”, αντιδρά η Ειρήνη.

Ο Δημοσθένης ευχαριστείται με την εκνευρισμένη αντίδραση της Ειρήνης, και ισχυρίζεται πως το σχέδιό του να κάνει την Ασπασία να ζηλέψει και να ανησυχήσει ότι μπορεί να τον χάσει για πάντα, εξελίσσεται όπως είχε προγραμματίσει.

H Ειρήνη πηγαίνει στην Ασπασία και της μεταφέρει όλα τα νέα, αλλά αυτή δεν νιώθει άβολα, και λέει στην κόρη της: «Δεν με νοιάζει, Ειρήνη. Ας κάνει ό,τι επιθυμεί. Ας παντρευτεί, ας κάνει κι άλλα παιδιά αν θέλει. Μόνο να διατηρήσει την σωστή απόσταση από εμένα».

ΠΗΓΗ: youfly.com

Categories: Media