X

Οι Γιατροί Του Έλεγαν Επί 12 Χρόνια Ότι Είναι ‘Απλά Παχύσαρκος’… Τότε Είδαν Ότι Στην Κοιλιά Του Υπήρχε… -ΒΙΝΤΕΟ

 

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο 57χρονος Roger Logan από το Gulfport του Mississippi, είχε πια βαρεθεί. Επί 12 συνεχόμενα χρόνια, μια μάζα άρχισε να μεγαλώνει στο στομάχι του. Κάθε φορά που πήγαινε στους γιατρούς, αυτοί επέμεναν ότι ήταν ‘απλά παχύς’.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης δεκαετίας, η μάζα αυτή συνέχιζε ολοένα να μεγαλώνει. Η ζωή του εντωμεταξύ καταστρεφόταν. Περιορισμένος σε μια πολυθρόνα, χωρίς να είναι πλέον σε θέση να διοικήσει την επιχείρησή του, να ασχοληθεί με τα χόμπι του και τη ζωή του γενικά, ο Roger κατάλαβε ότι οι γιατροί έκαναν λάθος.

Και είχε δίκιο. Η μάζα αποδείχθηκε ότι ήταν μια μολυσμένη τρίχα που μεγάλωνε προς τα μέσα δημιουργώντας ένα τεράστιο πρήξιμο στην περιοχή, ανέπτυξε δική της παροχή αίματος, και έγινε ένας καλοήθης όγκος. Ο όγκος αυτός ζύγιζε 59 κιλά!!! Όμως ακόμη και μετά την πραγματική διάγνωση, θα ήταν μια πραγματική μάχη να αφαιρεθεί.

Τον περασμένο χρόνο, δύο γιατροί είχαν την πεποίθηση ότι μπορούν να τον αφαιρέσουν, αλλά η εγχείρηση απέτυχε. Ο Roger έπεσε σε κατάθλιψη, σταμάτησε να τρώει για δύο εβδομάδες και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ηπατική ανεπάρκεια και αφυδάτωση.

Η σύζυγός του Kitty, δεν τον άφηνε να χάσει την ελπίδα του. Στάθηκε στο πλευρό του, παλεύοντας μαζί του για μια λύση.

‘Δεν σταμάτησε να με πιέζει’, είπε ο Roger. ‘Δεν μου επέτρεπε να τα παρατήσω’.

Κάποια στιγμή ανακάλυψαν τον Dr. Vipul Dev, έναν ειδικό σε τέτοιες περιπτώσεις. Η Kitty αφιέρωσε τους επόμενους έξι μήνες κάνοντας διαπραγματεύσεις με την ασφαλιστική εταιρεία και κανονίζοντας τον τρόπο μεταφοράς του. Τελικά, με τη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας, ο Roger μεταφέρθηκε με την πολυθρόνα του σε ένα φορτηγό.

Η εγχείρηση στέφθηκε με επιτυχία. Ο Roger ανυπομονεί να περπατήσει ξανά, να ψαρέψει, ακόμα και να αγγίξει τα πόδια του…

‘Δεν θέλω ποτέ να ξαναδώ αυτή την πολυθρόνα’, δήλωσε.

 

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva @Trollarw.Gr

Πηγή: littlethings.com

 

Categories: Ιστορίες