X

Γιαγιά Έψαχνε Άντρα Στο Ίντερνετ Και Έπεσε Θύμα Απατεώνων Που Της «Έφαγαν» Συνολικά 570.000€

Γιαγιά Έψαχνε Άντρα Στο Ίντερνετ Και Έπεσε Θύμα Απατεώνων Που Της «Έφαγαν» Συνολικά 570.000€

Μια ηλικιωμένη που έχει χάσει συνολικά 570.000€ κατά τη διάρκεια των τριών ξεχωριστών σχέσεων που είχε, τις οποίες δημιούργησε από το διαδίκτυο, προειδοποιεί τους άλλους ανθρώπους για τους κινδύνους του ηλεκτρονικού έρwτα.

Η Suzie παραδέχεται ότι ήταν “αφελής” στο παρελθόν – αφού πούλησε το σπίτι της και έχασε πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ για να μεταφέρει λεφτά στους εραστές της στο εξωτερικό.

“Αγόραζα την αγάπη,” είπε η ηλικιωμένη.

“Τώρα που το σκέφτομαι, νομίζω ότι αυτό έκανα.”

Αλλά παρόλο που εξακολουθεί να είναι παντρεμένη με έναν από αυτούς που τη ξεγέλασαν, η Suzie φαίνεται να ξυπνάει από το ψέμα που είχε χτίσει στο μυαλό της.

Και οι τρεις την εκμεταλλεύθηκαν.

Ο πρώτος, ο David Fisher, ήταν ένας γοητευτικός Βρετανός.

Ο David ήταν γλυκός από την αρχή και κάποια στιγμή της ζήτησε να αποκτήσει πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό της Suzie, ώστε να μπορέσει να αγοράσει ένα φορητό υπολογιστή που ήθελε – και τελικά άρπαξε από τη γιαγιά από την Αυστραλία 80.000€ πριν εξαφανιστεί εντελώς από τη ζωή της.

Ο επόμενος άντρας ήταν ένας Αμερικανός στρατιώτης με το όνομα Johnson Williams.

Όταν ο Johnson άρχισε να ζητά χρήματα, η Suzie πούλησε το σπίτι της για να του τα δώσει.

“Πίστευα ότι απ’ τη στιγμή που έχω κάποιον στη ζωή μου έπρεπε να αφοσιωθώ σ’ αυτόν,” είπε.

Φυσικά, αυτός ο άνθρωπος αποδείχτηκε απατεώνας – και όταν η τράπεζα της Suzie είδε βαθύτερα τις συναλλαγές του, διαπίστωσε ότι τουλάχιστον πέντε άλλες γυναίκες που πίστευαν ότι είχαν σχέση μαζί έστελναν επίσης χρήματα σ’ εκείνον.

Την τρίτη φορά που η Suzie ερωτεύτηκε ήταν με έναν άνθρωπο που ονομάζεται Godfrey Kyzungo, από την Ουγκάντα, τον οποίο γνώρισε στο Facebook.

Αυτή τη φορά η Suzie πήγε στην Αφρική για να συναντήσει το σύντροφό της αυτοπροσώπως, και μάλιστα κατέληξε μαζί του σε γάμο πριν ξεκινήσει τις τακτικές τραπεζικές μεταφορές.

Όμως η Suzie ομολόγησε ότι θεωρεί πως ο Godfrey ήθελε απλά να την παντρευτεί για τα χρήματά της και για να μετακομίσει στην Αυστραλία.

Τώρα, ψάχνει να ακυρώσει τον γάμο της και μιλάει ανοιχτά για να ενημερώσει τις άλλες γυναίκες ότι υπάρχουν πολλοί απατεώνες στο διαδίκτυο.

“Αυτοί οι άνθρωποι είναι σατανικοί και ξέρουν πώς να χειραγωγούν το μυαλό σου,” είπε η άτυχη γυναίκα.

Πηγή: diaforetiko.gr

Categories: Ιστορίες