ΦΟΒΕΡΟ??? ΙΕΡΕΑΣ κάπνιζε ΧΑΣΙΣ παρέα με δύο ανήλικους!!!!

papas-focus

ΦΟΒΕΡΟ??? ΙΕΡΕΑΣ κάπνιζε ΧΑΣΙΣ παρέα με δύο ανήλικους!!!!

 

Ένας νεαρός ιερέας συνελήφθη από αστυνομικούς που τον εντόπισαν να καπνίζει ένα… τσιγαριλίκι συντροφιά με δυο αγόρια της εκκλησιαστικής χορωδίας, ηλικίας 16 και 17 ετών.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας αστυνομικοί που εκτελούσαν περίπολο εντόπισαν το αυτοκίνητο του 26χρονου ιερέα σταθμευμένο σε ένα δασάκι, στα περίχωρα της πόλης Γκλίβιτσε στη Πολωνία. Θεωρώντας το ύποπτο, πλησίασαν και έπιασαν τον παπά στα… πράσα.

«Ανοίγοντας την πόρτα του αυτοκινήτου, βγήκε καπνός και μυρίζοντάς τον κατάλαβα αμέσως ότι ήταν χασίς» αυτό που κάπνιζαν οι τρεις επιβάτες, εξήγησε ένας αστυνομικός στην εφημερίδα Γκαζέτα Βιμπόρσκα.

Ο εφημέριος της ενορίας του Σεντ Μπαρτέλεμι, που προφανώς ήθελε να χαλαρώσει στο δάσος μετά από μια ημέρα σκληρής προσευχής, είχε στην κατοχή του 2,4 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.

Οι εκκλησιαστικές αρχές δεν θέλησαν να σχολιάσουν το γεγονός. «Το μόνο που ξέρουμε προς το παρόν είναι ότι ο ιερέας δεν επέστρεψε τη νύχτα στην ενορία του. Εξετάζουμε τις πληροφορίες για τη σύλληψή του», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αρχιεπισκοπής, ο πατήρ Μάρκιν Κρόλικ.

 

 

Loading...
Loading...