Home » Ευτυχισμενοι παιδικη μου ηλικια…Μερικα στιγμιοτυπα οταν παιζαμε στην αυλη..!!

Ευτυχισμενοι παιδικη μου ηλικια…Μερικα στιγμιοτυπα οταν παιζαμε στην αυλη..!!

1

Ευτυχισμενοι παιδικη μου ηλικια…Μερικα στιγμιοτυπα οταν παιζαμε στην αυλη..!!

 

Ξεκίνησε περίπου 5 μήνες πριν. Τα παιδιά του γείτονά μου έπαιζαν έξω και με τη φωτογραφική μου μηχανή στο χέρι (ευτυχώς) Τράβηξα μερικές φωτογραφίες από αυτά.Είχα καταγράψει μια μακάρια στιγμή που φαινόταν να διεισδύσει μέσα από την ίδια φωτογραφία που λαμβάνονται.

Ως φιλοσοφική φωτογράφος που συνήθως βασίζονται σε μια έμφυτη αίσθηση της έμπνευσης για τη δημιουργία ιστοριών. Τα παιδιά του γείτονά μου αντηχούν με αυτή την ιδέα θαυμάσια και έτσι είχα εκφράσει την ιδέα για τους γονείς τους. Πήρα κρυφά τεκμηριώνουν την καθημερινή τους ζωή. Χρησιμοποιώ συχνά μου 180 χιλιοστά 2.8 ή 1.4 85 χιλιοστά (με βάζει μακριά), με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν ότι τουλάχιστον 8 στους 10 από αυτά τα πλάνα είχαν ληφθεί.

Σκέψεις

1

 

Δεν έχω ιδέα τι περνούσε από το κεφάλι του όπως ο ίδιος που στο χόρτο παίζουν με τα παιχνίδια τους δεινόσαυρους.Αυτό είναι λίγο πολύ μια τακτική βράδυ ρουτίνα γι ‘αυτόν.

παιχνιδι στην κουνια

2

 

Ένα από τα αγαπημένα μου πλάνα από αυτούς που παίζουν. Αυτή είναι λίγο πολύ η ρουτίνα για τους κάθε βράδυ. Μόλις φτάσω στο σπίτι από το σχολείο, που θα τρέξει έξω σε ένα από τα αγαπημένα τους σημεία – την κούνια.

Λατρεία

3

Προσπάθησε τόσο σκληρά αρκετές φορές για να πάρει μια φούσκα πηγαίνει από το make-στροφή φούσκα φυσητήρα του.Τελικά πήρε μέσα από μετά από περίπου 10 προσπάθειά του. Αυτό είναι το πρόσωπο της εκτίμησης και της λατρείας.

 

Ο οικοδόμος

4

Τις περισσότερες φορές λίγο μου φίλος εδώ είναι ο ίδιος χάνουμε μακριά τα πράγματα. Αυτό το πλάνο πιάστηκε με αυτόν βάζοντας μαζί φορτηγό κουτί του μπροστά από το σπίτι του. Μερικές φορές η μαμά του θα μου τηλεφωνήσει κρυφά και επιτρέψτε μου να ξέρω κάτι είναι επάνω. Αυτή ήταν μία από εκείνες τις στιγμές.

Τρεχα θα σε πιασω

5

 

Θυμάμαι το βράδυ αυτό ελήφθη σαν να ήταν χθες. Ήταν μια Κυριακή πίσω το Δεκέμβριο του 2014. περπάτησα έξω από το σπίτι μου, όπως είχα κάνει πολλά βράδια πριν, ψάχνει για μερικές ιστορίες για να πυροβολήσει. Ξαφνικά άκουσα μια κραυγή αντήχησε, κοίταξα μέχρι το δρόμο και εκεί είχαν γαζών κάτω από το δρόμο. Ι αντέδρασαν γρήγορα, έτρεξε έξω και πυροβόλησε αυτό από περίπου 80 μέτρα μακριά από αυτούς. Είμαι πραγματικά ευτυχής που είχα την 180 χιλιοστά εκείνο το βράδυ. Αν είχα μου 85 Είμαι σίγουρος ότι δεν θα πληκτρολογώντας αυτές τις λέξεις.

δεν με αφηνει να κανω κ εγω

6

 

Ο ξάδελφός του στο παρασκήνιο, δεν θα του επιτρέψει να πάρει τη σειρά του στην κούνια, έχασε ένα στοίχημα γι αυτο δεν τον αφήνει

Πηρα την κούνια

7

 

Έτσι … μίλησα με τον εξάδελφο και της ζήτησε να τον αφήσει να έχουν μια κούνια και αυτό ήταν το αποτέλεσμα.Κοιτάξτε πόσο ευτυχισμένος είναι ο ίδιος!

Πέτρα – Ψαλίδι – Χαρτί

8

 

Βρηκες;! Ποιος έχασε;

Νυσταλέο κεφάλι

9

 

Μερικές φορές ακόμα και τα παιδιά βαριούνται.

Ομαδική Εργασία

10

 

Η αδελφή και ο αδελφός εργάζονται από κοινού για να πάρει ένα δαμάσκηνο.

Η ειρωνεία

11

Ωχ, δεν είδα ότι έρχονται. Αυτό ήταν πραγματικά μια από τις σκηνές που μόνο εννοιολογικά με αυτόν. Ωστόσο, είχα την αδελφή του, τοποθετήστε την αγελάδα στη σκηνή αμέσως μετά άρχισε να πίνει έτσι δεν είχε καμία ιδέα η αγελάδα θα συμμετάσχει. Αναρωτιέμαι τι σκεφτόταν.

Βροχή Βροχή

12

Την ημέρα αυτή είχαν ήδη έξω από το παιχνίδι με την φύλλα μπανάνας με λίγη βροχή μόλις μετά βίας πέφτουν. Μια ουγγιά της έμπνευσης μου χτύπησε και σκέφτηκα, «Χμμ σαν παιδί τους φίλους μου και εγώ συνήθως καταφύγιο κάτω από φύλλα μπανάνας από τη βροχή.« Τους ζήτησα να καθίσει και να συνεχίσει τη διαδικασία καταφύγιο. Όταν πήρα για να επεξεργαστείτε κατάλαβα η βροχόπτωση ήταν μόλις δείχνει ως το δέντρο φύλλα παραπάνω είχε σπάσει σχεδόν όλα της πτώσης αποτέλεσμα γι ‘αυτό δραματοποιημένο (βροχοπτώσεις) στο Photoshop. Εξακολουθούν να έπαιξε το ρόλο καλά ε;

 

 

 Αρχείο