X

Χρήσιμος Οδηγός: Πώς Δείχνει Την Αγάπη Του Το Κάθε Ζώδιο;

Χρήσιμος Οδηγός: Πώς Δείχνει Την Αγάπη Του Το Κάθε Ζώδιο;

Για να βγάλετε άκρη…

Αν κάθε φορά που συναντιέστε νιώθεις… πεταλουδίτσες στο στομάχι σου, είναι σίγουρο! Σε έχει “χτυπήσει” ο φτερωτός θεός του έρωτα… Υπάρχει όμως ανταπόκριση και από την άλλη μεριά; Σε θέλει ή απλά χαζολογάει;

Για να είστε λοιπόν διαβασμένοι και να ξέρετε αν έχει πέσει στον έρωτα σας και το αντικείμενο του πόθου σας, ρωτήστε τι ζώδιο είναι και κάντε scroll down για λεπτομέρειες!

Κριός

Ανθρωπος εξωστρεφής και εκδηλωτικός! Δεν θα σου αφήσει περιθώριο να μην καταλάβεις ότι σε θέλει! Θα είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη όταν σε αντικρίζει. Και όταν είστε όμως χώρια, δεν θα σε κάνει να αμφιβάλλεις. Τηλέφωνα, μηνύματα, mail! Τα πάντα για να δηλώσει την παρουσία του!

Ταύρος

Η Αφροδίτη είναι η κυρίαρχος του Ταύρου, αυτό σημαίνει ότι είναι ζώδιο συναισθηματικό. Όταν ερωτεύεται, ερωτεύεται βαθιά! Θα σου εκδηλωθεί με ειλικρίνεια και δεν θα διστάσει να σε κυνηγήσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως και με τον Ταύρο δεν θα χρειαστεί να ρωτάς: “Με θέλει ή όχι;”. Θα το καταλάβεις στα σίγουρα!

Δίδυμος

Μια κρύο μια ζέστη θα σε πάνε τα γλυκά Διδυμάκια! Αυτό να το έχεις σίγουρο… Δεν θα ξέρεις αν σε θέλει ή όχι, αν έρχεται ή φεύγει, αν κάνει πλάκα ή όχι… Παίζουν παιχνίδια συνέχεια για να μην καρφωθούν. Οι Δίδυμοι, ας συμπεριφέρονται ώρες ώρες σαν χαζά κατά βάθος είναι ντροπαλοί και φοβούνται μήπως τους πάρεις τον αέρα.

Καρκίνος

Ντροπαλό σε βαθμό που σπάει τα νεύρα! Ευαίσθητος μέχρι εκεί που δεν πάει… Θα παίζει με τα μάτια, θα σε “καρφώνει” συνέχεια μέχρι να σε ρίξει και θα σε… ρίξει! Θα σου δείξει ότι του αρέσεις και μόλις πάρει το πράσινο φως και από σένα θ’αρχίσει να στροφάρουν με απίστευτη ταχύτητα.

Λέων

Τα Λιονταράκια γουστάρουν να δείχνονται και να τους θαυμάζουν! Οσο πιο πολύ σου… μοστράρεται τόσο ποιο πολύ σε γουστάρει! Μην τον κατακρίνεις, θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής γενικώς, αλλά και της δικής σου ειδικά!

Παρθένος

Ο Παρθένος δείχνει το ενδιαφέρον του με πράξεις! Λόγια τρυφερά μην περιμένεις να ακούσεις και φυσικά μην τον πιέσεις να σου πει ερωτόλογα, δεν το έχει! Αν θα το κάνει, θα το κάνει μόνο και μόνο για να μην σου χαλάσει το χατήρι… Οταν ενδιαφέρεται για σένα θα παρατηρήσει τα πάντα πάνω σου και φυσικά θα στο πει! Δεν είναι αγενής… Είναι απλά νευρικός και ειλικρινής!

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι δοσμένοι στην Αφροδίτη. Λατρεύει εσένα αλλά και τον έρωτα… Τον έχει ανάγκη τον έρωτα. Αν σε έχει βάλει στο “μάτι” θα το καταλάβεις! Δεν μπορεί με τίποτα να το κρύψει! Θα στάζει μέλι, θα είναι τρυφερός και όλα θα τα βλέπεις ροζ όταν θα είσαι δίπλα του!

Σκορπιός

Κρυψίνους και ελαφρώς αδέξιος με το να εκδηλώνει έρωτα, ειδικά στις αρχές. Θα σε φέρνει γύρω γύρω, θα σου κάνει νάζια αλλά θα περιμένει την πρώτη κίνηση από σένα. Αν καταλάβει ότι τον γουστάρεις θα σε παίξει λίγο για να σε τεστάρει. Μυστήριοι αλλά ενδιαφέροντες οι Σκορπιοί!

Τοξότης

Εκδηλωτικός και γλυκός όταν θέλει εκείνος και όχι όταν περιμένεις εσύ! Ζώδιο της φωτιάς άρα και κυνηγός! Θα εκδηλωθεί σιγανά και ταπεινά για να κόψει κίνηση. Αν πάρει το οκ, συνεχίζει ακάθεκτος. Αν όχι, θα τσαντιστεί και θα σκαλώσει! Αν πιστεύει ότι αξίζεις θα συνεχίσει να σε πολιορκεί, αν όχι απλά θα αποχωρήσει κύριος!

Αιγόκερως

Πειθαρχία και μέτρο ακόμα και στον έρωτα. Όταν ο Αιγόκερως ερωτεύεται, σε κάνει προτεραιότητα γιατί έτσι πρέπει. Δεν βιάζεται! Κάνει αργές και μεθοδικές κινήσεις πράγμα που ίσως προκαλέσει αμηχανία! Σύντομα γίνεται αντιληπτό πως είναι απλά ένας ερωτευμένος, αξιολάτρευτος σπασίκλας.

Υδροχόος

Πρώτα θα στο “παίξει” φιλία! Πίσω απ’ αυτή την υπερβολική άνεση κρύβεται μία ντροπή χιλιομέτρων. Ο Υδροχόος δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα τα συναισθήματα του οπότε παίζει στα σίγουρα για να μην εκτεθεί. Θα θέλει να σου λύσει τα προβλήματα. Να σου κάνει όλα τα χατίρια, θα γελάει με ό,τι χαζομάρα πεις! Μην ψαρώσεις… Σε θέλει!

Ιχθύς

Δύσκολη περίπτωση! Το Ψάρι, όταν ερωτεύεται το ζει, αλλά με μπόλικη εσωστρέφεια. Νιώθει πάντα περισσότερα απ’ όσα δείχνει καθώς αυτό το θέμα με την ανεξαρτησία του που τον ταλανίζει, δεν του επιτρέπει να εκφραστεί. Πρέπει να ‘χεις υπομονή με τον Ιχθύ, καθώς πάει με τους χρόνους του. Αργά αργά και θα ζήσεις έναν έρωτα μαγικό…

Πηγή: athensmagazine.gr