ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΛΠΟ: Αυτός Είναι Ο Πιο ΓΡΗΓΟΡΟΣ Και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ Τρόπος Για Να Ξεπαγώσετε Τα Φαγητά Σας!!!

Γενικά, ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να ξεπαγώνουμε εύκολα και γρήγορα τα φαγητά είναι βάζοντάς τα κάτω από το κρύο τρεχούμενο νερό της βρύσης….

Αν όμως θέλετε να κάνετε οικονομία στο νερό και να επιταχύνετε λίγο ακόμα τη διαδικασία, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το κατεψυγμένο τρόφιμο σε έναν αλουμινένιο δίσκο, τηγάνι ή σε ένα φύλλο αλουμινίου.

Το αλουμίνιο είναι ένας τέλειος αγωγός θερμότητας και θα αντλήσει ενέργεια από το γύρω περιβάλλον την οποία θα διοχετεύσει στο φαγητό, πολύ πιο γρήγορα από μια ξύλινη επιφάνεια ή έναν μαρμάρινο πάγκο.

Advertisement

Με τον τρόπο αυτό θα μειώσετε τον χρόνο απόψυξης μέχρι και 30%! Λειτουργεί τόσο σε κατεψυγμένα κρέατα, όσο και οποιοδήποτε άλλο κατεψυγμένο τρόφιμο.

 

Πηγή: entypwsiako.com

Advertisement
Related Posts