X

Αυτά Είναι Τα 10 Πιο Πρωτότυπα Δώρα Για Άντρες!

Σπάτε το κεφάλι σας να καταλάβετε αυτό που θέλουν οι άντρες για τις γιορτές;

Εμπνευστείτε από αυτές τις 10 πρωτότυπες ιδέες για δώρα.

Σας είναι δύσκολο να μπείτε σε μυαλό του μπαμπά, του αδερφού, του κολλητού ή του συντρόφου σας και να αποφασίσετε τι δώρο μπορεί να θέλει να πάρει φέτος από εσάς;

Η αλήθεια είναι ότι να αγοράσουμε ένα ωραίο και πρωτότυπο δώρο για το σύζυγο, φίλο, κολλητό, πατέρα μας μπορεί καμιά φορά να μας δυσκολεύει. Και αυτό γιατί οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την εντύπωση ότι οι επιλογές για αντρικά δώρα είναι πιο περιορισμένες σε αντίθεση με εκείνες για το γυναικείο φύλο.

Παρόλα αυτά, αρκεί λίγη φαντασία για να συνειδητοποιήσουμε ότι, στην πραγματικότητα, οι επιλογές είναι… αμέτρητες!

Και αν δεν είστε και οι πιο δημιουργοί τύποι μην ανησυχείτε, γιατί εμείς σας προτείνουμε τα πιο ευφάνταστα δώρα για το ισχυρό φύλο με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Πάμε να τα δούμε;

Παπιγιόν: Για τον αγαπημένο σας φίλο ή σύντροφο, ένα όμορφο ριγέ παπιγιόν σε εορταστικά χρώματα (θα) είναι το ιδανικό.

Δερμάτινο πορτοφόλι: Η πιο πρωτότυπη εκδοχή του κλασικού πορτοφολιού είναι μια διακριτική δερμάτινη θήκη που χωράει τα απολύτως απαραίτητα.

Ακουστικά: Ένα ζευγάρι ακουστικά θα του χρησιμεύσει από το να ακούει την αγαπημένη του μουσική στο μετρό μέχρι και να παίζει το αγαπημένο του videogame… αθόρυβα!

Μαντήλι κουστουμιού: Κάθε άντρας χρειάζεται λίγο χρώμα στις πιο «επίσημες» εμφανίσεις του. Και ένα καρό μαντήλι κουστουμιού αρκεί για να κάνει τη διαφορά!

Ξύλινο ρολόι: Μετά τα γυαλιά ηλίου από, ήρθε η σειρά των… ρολογιών. Η πιο πρωτότυπη εκδοχή για το πιο βασικό αντρικό αξεσουάρ.

Λάδι ξυρίσματος: Ποιος είπε ότι οι άντρες δεν πρέπει να περιποιούνται την επιδερμίδα τους; Το ξύρισμα, μάλιστα, μπορεί να γίνει ο χειρότερος εχθρός της αλλά με ένα ειδικό λάδι, η ενυδάτωση θα είναι σίγουρη.

Μίνι σετ εργαλείων: Του αρέσει να ασχολείται με δουλειές του σπιτιού ή λατρεύει τιs DIY κατασκευές; Ένα μίνι σετ με τα βασικά εργαλεία θα του είναι πάντα απαραίτητο.

Καθαριστικό για αθλητικά παπούτσια: Όλοι οι άντρες έχουν παραπάνω από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια στην ντουλάπα τους. Για αυτό και ένα ειδικό καθαριστικό για sneakers θα τους είναι πάντα χρήσιμο.

Scrub προσώπου με καφεΪνη: Του αρέσει να ξεκινά το πρωί του με καφέ; Χαρίστε του ένα scrub προσώπου με καφεΪνη που θα αναζωογονήσει απίστευτα το δέρμα του και την διάθεσή του!

Τσάντα ταχυδρόμου: Μια τσάντα ταχυδρόμου είναι απαραίτητη σε όλους τους άντρες, ειδικά για εκείνους που πηγαινοφέρνουν το laptop τους από το γραφείο στο σπίτι.

 

Πηγή: spirossoulis.com

Categories: Χρήσιμα