Home » 9 Σημάδια Που Δείχνουν Ότι Ένας Άντρας ΔΕΝ Θέλει Σοβαρή Σχέση

9 Σημάδια Που Δείχνουν Ότι Ένας Άντρας ΔΕΝ Θέλει Σοβαρή Σχέση

9 Σημάδια Που Δείχνουν Ότι Ένας Άντρας ΔΕΝ Θέλει Σοβαρή Σχέση

Μερικοί άνθρωποι παίζουν με τους δικούς τους κανόνες, οπότε αν σκέφτεσαι ότι ο κύριος «Πώς τον λένε» είναι απόμακρος ή παίζει μαζί σου, ίσως να είναι έτσι.

Να είσαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα «κολπάκια» και «παιχνιδάκια» των αντρών, ώστε να μπορέσεις να τους νικήσεις με τα δικά τους όπλα.

Γιατί άραγε να σε έχει στο «περίμενε»; Μήπως είναι επειδή μερικές φορές έτσι τον βολεύει; Δεν είναι πάντα ξεκάθαρο. Ίσως να μην έχει καταλάβει καν ότι σε έχει στην «αναμονή», γιατί συμβαίνουν διάφορα στο μυαλό του.

Ίσως είναι πληγωμένος και φοβισμένος. Ίσως προσπαθεί να ξεπεράσει ένα δύσκολο χωρισμό, που τον πλήγωσε. Με άλλα λόγια, μπορεί να μην καταλαβαίνει πόσο άθλια είναι η συμπεριφορά του. Όσο πιο ανασφαλές είναι ένα άτομο, τόσο λιγότερη συναίσθηση των επιλογών και των συνεπειών της συμπεριφοράς του έχει.

Φυσικά, από την άλλη πλευρά, ίσως έχει πλήρη επίγνωση του τί κάνει και απλά δεν τον νοιάζει. Ίσως είναι αναίσθητος και απολαμβάνει να βλέπει τις γυναίκες να σέρνονται στα πόδια του. Είναι μόνο ένα από τα πολλά παιχνίδια των αντρών.

Ίσως αυτό τροφοδοτεί το «εγώ» του. Ίσως θέλει χρόνο. Όποια και αν είναι η περίπτωση, αν τον «παίρνει», θα συνεχίσει να το κάνει όχι μόνο σε σένα, αλλά και σε πολλές άλλες γυναίκες.

Μην τα ρίχνουμε, όμως, όλα στους άντρες. Και οι γυναίκες το κάνουν αυτό, οπότε δεν είναι καθαρά αντρική συνήθεια. Οι λόγοι μας μπορεί να διαφέρουν, αλλά είναι το ίδιο απαίσιοι.

Κάθε φορά, που μπλέκουμε με άλλους, έχουμε καθήκον να ξεκαθαρίζουμε εξ αρχής το πώς τους βλέπουμε. Δείχνει ευγένεια και σεβασμό προς το άτομο, που έχεις απέναντί σου.

Μερικοί άνθρωποι, όμως, παίζουν με τους δικούς τους κανόνες, οπότε αν σκέφτεσαι ότι ο κύριος «Πώς τον λένε» είναι απόμακρος ή παίζει μαζί σου, ίσως να είναι έτσι. Να είσαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα «κολπάκια» και «παιχνιδάκια» των αντρών, ώστε να μπορέσεις να τους νικήσεις με τα δικά τους όπλα.

  1. Σε γεμίζει δώρα και προσοχή, αλλά δεν θέλει δέσμευση…

…κι εσύ μένεις εκεί και τον αφήνεις να το κάνει, ενώ το μόνο, που πετυχαίνεις είναι να του τονώνεις τον εγωισμό. Του αρέσει να σε έχει κοντά του, αλλά και εκείνη την άλλη και την άλλη και την άλλη … Μπαίνεις στο νόημα.

Όσο περισσότερες γυναίκες του δίνουν προσοχή, τόσο περισσότερο τροφοδοτείται το ανίσχυρο και θλιβερό του «εγώ». Δεν είναι παρά ένας εγωίσταρος. Δεν μπορεί να δεσμευτεί με σένα, γιατί τότε αυτό θα σήμαινε ότι δεν θα μπορεί πια να «βάλει το δάχτυλό του στο μέλι και να το γλείψει».

Έτσι, θα σε αντιμετωπίσει σαν άλλος Δον Ζουάν, ενεργώντας σαν να έχεις σημασία γι’ αυτόν. Όταν, όμως, θελήσει να σε βγάλει οριστικά απ’ τη ζωή του, θα τα κόψει όλα «μαχαίρι».

  1. Κανονίζει τελευταία στιγμή…και το ακυρώνει τελευταία στιγμή

Γιατί; Επειδή έχει επιλογές και είσαι μία από αυτές.

Σίγουρα, του αρέσεις, αλλά δεν είναι σίγουρος, αν θέλει να είναι μαζί σου. Γιατί λοιπόν ο τύπος να σε χάσει, αφού μπορεί να σε κρατήσει κοντά του, ενώ παράλληλα ψάχνεται και για άλλες περιπέτειες;

  1. Είναι συνεχώς μια κρύο, μια ζέστη

Γιατί; Επειδή πιθανότατα δεν έχει ξεπεράσει την πρώην φίλη του ή σύζυγό του ή ακόμα δεν έχει χωρίσει μαζί της.

Σε αφήνει να είσαι γύρω του, αλλά όχι πολύ κοντά του. Τη μια σ’ αγαπάει και σε παινεύει και την άλλη είναι ψυχρός. Η συμπεριφορά του σε μπερδεύει. Δεν μπορείς ποτέ να βγάλεις άκρη, που βρίσκεστε και πού βαδίζετε.

Εάν ξεκόψει τελείως από την προηγούμενη σχέση του, όλα καλά. Πρέπει να του δώσεις μια ευκαιρία. Είναι λογικό να αγωνίζεται να ξεπεράσει κάποιον. Εάν δεν μπορεί, είναι απλώς ένα εγωιστικό γουρούνι. Εμπρός. Έξω με τις κλωτσιές.

  1. Κάνει ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω

Είναι το μόνο στη λίστα μου, που δεν είναι ενέργεια ενός ηλιθίου, αλλά ενδεικτικό ενός ανθρώπου, που πρέπει να ωριμάσει και να εξελιχθεί.

Γιατί το κάνει αυτό; Του αρέσεις, αλλά φοβάται να μπλεχτεί περισσότερο. Έτσι, αποφασίζει να σου δώσει αρκετά, για να τον θέλεις, αλλά ποτέ δεν σου δώσει την αγάπη, που χρειάζεσαι, γιατί φοβάται μην πληγωθεί.

Αν φέρεται έτσι συνεχώς, τότε μάλλον είναι καταρρακωμένος ψυχολογικά. Η δικαιολογία του φόβου για μεγάλο διάστημα είναι απλώς ανεκτή. Όλοι έχουμε υπάρξει φοβισμένοι, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τους φόβους μας.

Εάν είναι σε θέση να παραδεχτεί ότι έχει θέμα, σου μιλήσει γι’ αυτό και το δουλέψει, να κάνεις υπομονή. Είναι άνθρωπος και πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Όλοι έχουν ελαττώματα.

  1. Του αρέσει το σεξ μαζί σου, αλλά ποτέ δεν σε κυκλοφορεί

Γιατί; Σε θέλει μόνο για το σεξ και θεωρεί ότι αν σου δώσει ένα στίγμα ότι του αρέσεις, εσύ θα γλυκαθείς και θα τον θες. Στην πραγματικότητα δεν θέλει να δεσμευτεί. Εάν ήθελε, θα σε έβγαζε και καμιά βολτίτσα έξω. Απλά σε θέλει για το κορμί σου.

  1. Μιλά συνεχώς για την πρώην του

Γιατί; Επειδή δεν την έχει ξεπεράσει. Ευτυχώς για εκείνον, σε έχει, για να νιώθει καλά. Μπορεί να σε καταφέρει να γαντζωθείς πάνω του συναισθηματικά, όσο τον κάνεις να αισθάνεται καλά. Είναι βολικό γι ‘αυτόν και μόνο γι’ αυτόν.

  1. Μιλάει αόριστα για τη σχέση σας

Γιατί; Δυσκολεύεσαι να καταλάβεις γιατί η σχέση σας δεν προχωράει; Μήπως ο τύπος σου δίνει ασαφείς λόγους, για τους οποίους η σχέση σας δεν προχωράει;

Αυτό το κάνει επειδή του αρέσει, όπως είστε τώρα. Δεν θέλει πρόοδο. Θέλει τα πράγματα να είναι ως έχουν. Σου αρκεί; Δεν νομίζω.

  1. Δεν σε συστήνει ποτέ σε κάποιο σημαντικό για εκείνον άνθρωπο

Γιατί; Αν σε παρουσιάσει στους φίλους ή την οικογένειά του, θα ξέρεις τότε ότι θέλει να είναι μαζί σου και είναι σίγουρος για εσένα. Αν όμως σε έχει σε κάποια απόσταση, σημαίνει ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό δέσιμο μεταξύ σας.

  1. Έχει περίεργους κανόνες για το τί μπορείτε και τί δεν μπορείτε να κάνετε μαζί

Σου κάνει δώρα, αλλά δεν θα περάσετε μαζί τα γενέθλιά σου; Σε συστήνει στους φίλους του, αλλά ποτέ στην οικογένειά του; Θα μείνει στο σπίτι σου, αλλά δεν θα σε προσκαλέσει ποτέ στο δικό του; Δεν θα κρατήσει το χέρι σου δημοσίως, γιατί «έτσι κάνουν τα σοβαρά ζευγάρια»;

Γιατί συμπεριφέρεται τόσο περίεργα; Μάλλον επειδή ακόμα δεν ξέρει τί θέλει. Προτιμά να κρατά τις προσδοκίες χαμηλές, για να μη σου δίνει λόγο για τη συμπεριφορά του. Ως εκ τούτου, έχει το ελεύθερο να ενεργεί, όπως θέλει.

 

Πηγή: singlewoman.grΑρχείο