X

8χρονος Επανέρχεται Στη Ζωή Μετά Από Τραγικό Δυστύχημα. Αυτό Που Είδε Όσο Ήταν Σε Κώμα Θα Σας Κάνει Να Ανατριχιάσετε! -ΒΙΝΤΕΟ

Το 1997, η Julie Kemp γύριζε από την εκκλησία στο σπίτι της, με το αυτοκίνητό της. Στο αυτοκίνητο μαζί με εκείνη, βρίσκονταν ο σύζυγός της Andy και ο 8χρονος γιος τους Landon. Κάποια στιγμή όμως, τράκαραν με ασθενοφόρο. Ο σύζυγός της σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο Landon μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι γιατροί, έλεγαν πως ο μικρός αποκλείεται να επιβιώσει, όμως μετά από δυο εβδομάδες που βρίσκονταν σε κώμα, ως εκ θαύματος επανήλθε στη ζωή. Όλοι είχαν συγκλονιστεί με το γεγονός ότι ο Landon δεν είχε υποστεί την παραμικρή βλάβη στον εγκέφαλο.

Η Julie, χάρηκε πολύ που ο γιος της επανήλθε, όμως έπρεπε να βρει ένα τρόπο να του πει ότι ο μπαμπάς του είχε πεθάνει. Έτσι, τον ρώτησε δειλά αν γνώριζε που βρίσκεται ο πατέρας του. Έμεινε έκπληκτη, όταν της απάντησε πως τον είχε δει στον ουρανό μαζί με τα άλλα δυο αδέρφια του. Η Julie πριν γεννήσει τον Landon, είχε κάνει δυο αποβολές που όμως ποτέ δεν μίλησε για αυτές στο γιο της.

Δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Πηγή: fanpage.gr

Categories: Ιστορίες