Home » Τα ταξίδια σου αλλάζουν σε 9 μόλις γράμματα

Τα ταξίδια σου αλλάζουν σε 9 μόλις γράμματα

Μία πρωτότυπη, κομψή βαλίτσα με μοναδικές λειτουργίες θα γίνει ο καλύτερος φίλος κάθε απαιτητικού ταξιδιώτη που κουράστηκε να ανησυχεί μήπως χαλάσει και πάλι το φερμουάρ.

Κρατήστε καλά στη μνήμη σας τα εννέα γράμματα που σχηματίζουν τη λέξη «Trunkster», μία εξαιρετικά πρωτότυπη βαλίτσα που υπόσχεται να λύσει τα χέρια σου, να αντιμετωπίσει τυχόν ανησυχίες σου και να σου προσφέρει μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Αν ταξιδεύεις συχνά θα έχεις προδοθεί έστω και μία φορά από κάποιο φερμουάρ της βαλίτσας σου που αποφάσισε να κολλήσει την κρίσιμη στιγμή, από την μπαταρία του κινητού που αποφάσισε να σωθεί την ώρα που το χρειάζεσαι περισσότερο ή από τις αεροπορικές εταιρίες που έχασαν τη βαλίτσα σου και την αναζητούν σε κάθε πιθανό προορισμό.

  • Πού πάνε οι βαλίτσες όταν χάνονται…

Με την τεχνολογία να έχει μπει για τα καλά στην καθημερινή μας ζωή υποσχόμενη να αλλάξει ριζικά όλα όσα μέχρι σήμερα ξέραμε, ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή, τα δημιουργικά μυαλά που υπάρχουν εκεί έξω να βάλουν τις δυνάμεις τους και να επιχειρήσουν να καινοτομήσουν και στις… βαλίτσες.

Μία εξαιρετικά δυνατή πρόταση έρχεται λοιπόν από τους Jesse Potash και Gaston Blanchet οι οποίοι έχοντας εντοπίσει ένα σημαντικό κενό στην ταξιδιωτική αγορά και έχοντας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει καμία βαλίτσα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους, εμπνεύστηκαν τη βαλίτσα “Trunkster” και ζήτησαν τη βοήθεια του κόσμου για να την βγάλουν στην αγορά.

Η ευρηματική, πρακτική και πάνω από όλα έξυπνη βαλίτσα τους κατάφερε να κερδίσει την προσοχή των χρηστών της διαδικτυακής πλατφόρμας Kickstarter οι οποίοι έσπευσαν να επενδύσουν για την υλοποίηση της καμπάνιας καταφέρνοντας μάλιστα να γίνει η «Πιο Χρηματοδοτημένη Ταξιδιωτική Καμπάνια» στην ιστορία του Kickstartert.

Τα ταξίδια σου αλλάζουν σε 9 μόλις γράμματα

Τι το διαφορετικό έχει (ή δεν έχει) αυτή η βαλίτσα;

Πείς αντίο στα χαλασμένα φερμουάρ

Ούτε εξυπηρετούν στο άνοιγμα ούτε είναι ανθετικά. Ο λόγος για τα περιβόητα φερμουάρ που εξακολουθούν να μας ταλαιπωρούν καθώς είτε κολλάνε είτε κόβονται είτε σπάνε δυσκολεύοντας το άνοιγμα και το κλείσιμο. Η βαλίτσα “Trunkster” πετάει για πάντα τα φερμουάρ και αντ’ αυτών χρησιμοποιεί μία συρόμενη πόρτα η οποία επιτρέπει εύκολο και γρήγορο άνοιγμα με μία μόλις κίνηση χωρίς να χρειάζεται να την πιέζεις και να πιέζεσαι για να κλείσει.

Τα ταξίδια σου αλλάζουν σε 9 μόλις γράμματα

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Το συρόμενο αυτό πορτάκι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, είναι αδιάβροχο, είναι πρακτικό και είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αντέχει τους κινδύνους από απρόσεκτους χειρισμούς της βαλίτσας. Μάλιστα περιέχει ένα ενισχυμένο επίπεδο προστασίας από κλοπή συγκριτικά με τα παραδοσιακά φερμουάρ.

Μία βαλίτσα που φορτίζει το κινητό σου

Τα ταξίδια σου αλλάζουν σε 9 μόλις γράμματα

Καλά διαβάσες. Η “Trunkster” σου δίνει τη δυνατότητα να φορτίζει το τηλέφωνό σου μέχρι και εννέα φορές. Δεν θα χρειάζεται πλέον να ψάχνεις απεγνωσμένα υποδοχή για γρήγορη φόρτιση καθώς υπάρχει στη βαλίτσα.

Ζυγίζει μόνη της το βάρος της

Ένα από τα πολλά άγχη που επιφορτίζεται κάθε ταξιδιώτης είναι μήπως οι αποσκευές του θεωρηθούν υπέρβαρες και χρειαστεί είτε να πληρώσει περισσότερα (και όλοι ξέρουμε πόσο μπορεί να κοστίσει αυτό) είτε να χρειαστεί να κάνει στην άκρη και να μεταφέρει ρούχα σε κάποια χειραποσκευή. Η έξυπνη βαλίτσα όμως Trunkster έχει ενσωματωμένη ζυγαριά για να ξέρεις ανά πάσα στιγμή πόσα κιλά ζυγίζει.

Τα ταξίδια σου αλλάζουν σε 9 μόλις γράμματα

Ακολουθώντας τη λογική της Apple με το «Βρες το Mac μου»,  οι δημιουργοί εκμεταλλεύτηκαν την τεχνολογία και δίνουν τη δυνατότητα απλά με τη ενεργοποίηση ενός κουμπιού να μπορείς να παρακολουθείς την πορεία της βαλίτσας σου χωρίς να ανησυχείς για το πού βρίσκεται.

Σχεδιασμένη με λεπτομέρεια, με ύφος μινιμαλιστικό και σύγχρονο design, δίνοντας λύση σε χρόνια ζητήματα πρακτικότητας, φροντίζοντας για την ανθεκτικότητά της αλλά και ενισχύοντάς την με έξυπνες λειτουργίες που φαντάζουν δελεαστικότατες, η “Trunkster” φαίνεται ότι είναι η βαλίτσα του μέλλοντος που μπορεί να στοιχίζει ακριβά υπόσχεται όμως ξεκούραστα ταξίδια. Αυτές είναι κάποιες από τις βασικές διαφορές με τις συμβατικές βαλίτσες, ωστόσο, μέσα από την πλατφόρμα Kickstarter μπορείτε να ενημερωθείτε για κάποιες έξτρα παροχές που μπορεί να μη φαντάζουν εξίσου σημαντικές είναι ωστόσο κατάλληλες για ένα όμορφο ταξίδι.

Τι λέτε; Θα την αγοράζατε;

Πηγή: www.pathfinder.grΑρχείο