Home » Γδύσου και επιβιβάσου στο πιο ερωτικό κρουαζιερόπλοιο

Γδύσου και επιβιβάσου στο πιο ερωτικό κρουαζιερόπλοιο

Γδύσου και επιβιβάσου στο πιο ερωτικό κρουαζιερόπλοιο

Φορέστε μόνο τα απολύτως απαραίτητα ή και τίποτα, κλείστε μία θέση στο «Πλοίο του Έρωτα» και αφεθείτε σε έναν κόσμο γεμάτο ηδονές, πάρτι, αιθέριες υπάρξεις και πολλά υποσχόμενες ημέρες και νύχτες.

Οι πρώτες ανοιξιάτικες αχτίνες του ήλιου γαργαλάνε τη φύση που φοράει τα χρωματιστά της, ζεσταίνουν και πάλι τα κορμιά μας και τσιγκλάνε τη φαντασία μας που ταξιδεύει σε μέρη ονειρικά και άκρως καλοκαιρινά όπου πρωταγωνιστές είναι τα ημίγυμνα κορμιά, υγρά από τα αντηλιακά και διαθέσιμα να καλωσορίσουν καινούριες ερωτικές εμπειρίες. Από την άνοιξη και για περίπου πέντε μήνες οι πολλές σκέψεις παγώνουν, το άγχος δίνει τη θέση του σε στιγμές χαλάρωσης μπροστά και μέσα στη θάλασσα ενώ στο μυαλό κάνουν κατάληψη ιδέες καλοπέρασης και ευχαρίστησης.

«Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου» τραγουδούσε η Μαρινέλλα στη Eurovision του 1974 συνοψίζοντας μέσα σε λίγες λέξεις το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι που τις περισσότερες φορές υπόσχεται πολλά περισσότερα από αυτά που τελικά πραγματοποιούνται. Αν σας έχει παρασύρει και εσάς το καλοκαίρι που πλησιάζει, αν έχετε ήδη βάλει μπρος τις μηχανές και σκεφτόσαστε μοναδικά μέρη για να περάσετε τις διακοπές σας, υπάρχει μία εξαιρετικά ερωτική πρόταση για «περιπετειώδη» ζευγάρια που τολμούν να βάλουν το «swinging» ή αλλιώς την «ανταλλαγή» στις ζωές τους.

Γδύσου και επιβιβάσου στο πιο ερωτικό κρουαζιερόπλοιο

Υπάρχουν λοιπόν κρουαζιερόπλοια που διοργανώνουν θαλάσσιες εξορμήσεις στα νερά κυρίως της Βόρειας Ευρώπης αλλά και στη Ρώμη ή τη Βαρκελώνη ακόμα και στο Μαϊάμι, προσκαλώντας ζευγάρια του κόσμου να ενωθούν σε ένα πολυεθνικό καλοκαίρι όπου κυριαρχεί ο έρωτας και το πάθος. Εξασφαλίζοντας μία καμπίνα στο κρουαζιερόπλοιο είστε καλοδεχούμενοι σε ένα ατελείωτο πάρτι με νέα και μεγαλύτερα ζευγάρια, πολλά θεματικά events, ωραίες παρουσίες και καινούριες γνωριμίες που υπόσχονται να εξελίξουν την ερωτική σας και όχι μόνο ζωή.

Η απελευθέρωση, το ανοιχτό μυαλό, η διάθεση για πειραματισμούς και η όρεξη για κοινωνικοποίηση και γνωριμίες είναι μόλις κάποια από τα στοιχεία που πρέπει να χαρακτηρίζουν όλους όσοι επιλέξουν αυτό το είδος διακοπών. Η ανταπόκριση των ζευγαριών είναι εντυπωσιακή καθώς επίσημα έχουν κλείσει οι θέσεις για πολλές από αυτές τις κρουαζιέρες όμως, μπορείτε να βασιστείτε σε κάποια ακύρωση ή διαφορετικά να προγραμματιστείτε για κάποιον από τους μετά το καλοκαίρι μήνες.

Από 2000 μέχρι 4000 ζευγάρια φιλοξενούνται στα κρουαζιερόπλοια ενώ ο μέσος όρος ηλικίας εντοπίζεται στην ηλικία των 40 και πάνω με το 20% να βρίσκεται στη δεκαετία των 20. Δεν επιτρέπεται η επιβίβαση στο πλοίο ελεύθερων αντρών καθώς όλοι πρέπει να συνοδεύονται από κάποια γυναίκα, δεν ισχύει ωστόσο το ίδιο και για τις γυναίκες.

Για ένα άκρως ερωτικό καλοκαίρι… τα κρουαζιερόπλοια σας περιμένουν. Βόλτες στη θάλασσα, νέες γνωριμίες και πολλά ερωτικά events που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη και θα σας βοηθήσουν να γεμίσετε μπαταρίες για έναν απαιτητικό και δύσκολο χειμώνα.

Τι λέτε; Θα το τολμούσατε;

Πηγή: www.pathfinder.grΑρχείο