0 Shares 224 Views

Χιονούλα

Yλικά

  • 1 γάλα ζαχαρούχο
  • 1 φάκελο σαντιγύ σε σκόνη
  • 1 λίτρο γάλα φρέσκο
  • 2 φακέλους άνθος αραβοσίτου στιγμής (βανίλια)
  • 2 πακέτα πτι-μπερ
Εκτέλεση
  1. Ετοιμάζω την κρέμα στιγμής, με 700 γρ. γάλα και 1/2 ζαχαρούχο.
  2. Κόβω τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα ανακατεύω με πέντε-έξι κουταλιές γάλα (80-90 γρ), και με την κρέμα στιγμής.
  3. Ετοιμάζω τη σαντιγύ: με το υπόλοιπο φρέσκο γάλα (περ. 200 γρ) φτιάχνω το GARNI,ρίχνοντας και το υπόλοιπο 1/2 ζαχαρούχο.
  4. Στρώνω σ’ ένα ταψάκι το μείγμα με τα μπισκότα και την κρέμα.
  5. Βάζω από πάνω τη σαντιγύ.
  6. Αφήνω στο ψυγείο μερικές ώρες.

Αν θέλουμε, βάζουμε λιγότερο ζαχαρούχο στη σαντιγύ -αν δεν τη θέλουμε πολύ γλυκιά.

sintagespareas.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!



Loading...

ΧιονούλαANDRIANA MYLONAhttps://plus.google.com/115642133400966299173

Loading...

ad