Επιστρέφει το «πειρατικό» μετά από 9 χρόνια! [βίντεο]

Επιστρέφει το «πειρατικό» μετά από 9 χρόνια! [βίντεο]

Οι Έλληνες Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 φορούν και πάλι την φανέλα με το Εθνόσημο, και ξαναμπαίνουν στο γήπεδο για να αγωνιστούν 9 χρόνια μετά τον θρίαμβο του 2004.

Οι διεθνείς που μας έκαναν υπερήφανους και συνάμα μας έβγαλαν στους δρόμους το καλοκαίρι του 2004 θα κάνουν την επανεμφάνιση τους την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας εκεί όπου θα υποδεχθεί την μεγαλύτερη Εθνική στην ιστορία της Ρουμανίας, την Εθνική του Γκεόργκι Χάτζι (’94-’98) με όλα τα μεγάλα της αστέρια!

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ξαναμπαίνουν στο γήπεδο για να ενισχύσουν την Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων – ΕΛΕΠΑΠ. Είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών της κοινωνικής δράσης που έχει αποφασίσει να αναπτύξει η κορυφαία Εθνική ομάδα όλων των εποχών για να βοηθήσει τους Ελληνες σε μια εποχή που το έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.

Το εισιτήριο θα κοστίζει 2 ευρώ και υπάρχει κάλεσμα από τους διοργανωτές για την υποστήριξη του όλου εγχειρήματος ακόμα και εάν είναι μακριά και δεν μπορούν να παρευρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας.

Loading...