ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτές Είναι Οι Ασθένειες Που Προκαλούνται Από Τον Φούρνο Μικροκυμάτων! -ΒΙΝΤΕΟ

Ποιά είναι η επίδραση του φούρνου μικροκυμάτων στη ζωή μας;

Η ενέργεια των μικροκυμάτων αλλάζει την πολικότητα των μορίων και τα θετικά μόρια καθίστανται αρνητικά. Αυτή η πολικότητα έχει την ικανότητα να αλλάζει εκατομμύρια φορές κάθε δευτερόλεπτο σε έναν φούρνο μικροκυμάτων.

Ο φούρνος μικροκυμάτων κυριολεκτικά βομβαρδίζει τα μόρια της τροφής και τα πολωμένα μόρια ακτινοβολούν με την ίδια συχνότητα. Ναι, εκατομμύρια φορές το δευτερόλεπτο.

Αυτό είναι που ζεσταίνει το φαγητό σας. Προκαλεί επίσης ‘δομικό ισομερισμό’. Έχετε κάποια ιδέα τί είναι αυτό; Είναι μια δομική βλάβη των μορίων της τροφής.

Advertisement

Ο Δρ. Hans Hertel, βιολόγος, και οι συνεργάτες του, πραγματοποίησαν μια μελέτη που αφορούσε την επίδραση των μικροκυμάτων στον άνθρωπο. Η έρευνα διήρκεσε οκτώ εβδομάδες, με 8 συμμετέχοντες, οι οποίοι ζούσαν σε ελεγχόμενο περιβάλλον.

Έτρωγαν ωμές τροφές, παραδοσιακά παρασκευασμένα τρόφιμα και γεύματα με τη χρήση του φούρνου μικροκυμάτων. Μετά από κάθε γεύμα, οι συμμετέχοντες υποβάλλονταν σε εξέταση αίματος. Τα τρόφιμα με μικροκύματα άλλαξαν το αίμα τους. Μπορείτε να το πιστέψετε αυτό;

Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία

Μήπως ο φούρνος μικροκυμάτων δεν ζεσταίνει το φαγητό σας ομοιόμορφα;

Advertisement

Τα μικροκύματα λειτουργούν στα μόρια του νερού. Το φαγητό που δεν περιέχει ίσες ποσότητες νερού σε όλα τα μέρη του, καταλήγει να ζεσταίνεται ανομοιόμορφα.

Μια άλλη μελέτη που διεξήχθη στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, εξέτασε την επίδραση των μικροκυμάτων στο ανθρώπινο γάλα. Ένας από τους επιστήμονες εξήγησε: ‘Όταν βάζουμε το ανθρώπινο γάλα στα μικροκύματα, ακόμη και στη χαμηλή θερμοκρασία, καταστρέφονται ορισμένες σημαντικές ιδιότητες που σχετίζονται με την καταπολέμηση ασθενειών’. Πρόσθεσαν επίσης ότι το γάλα της μητέρας μεταβάλλεται πολύπλευρα.

Το 1976, η ρωσική κυβέρνηση απαγόρευσε τη χρήση μικροκυμάτων, λόγω των αρνητικών επιπτώσεών τους στη γενική υγεία.

Οι φούρνοι μικροκυμάτων καταστρέφουν μόνιμα τον εγκέφαλο. Στην πραγματικότητα, ‘κάνουν περικοπές’ στους ηλεκτρικούς παλμούς του εγκεφάλου.

Η τακτική χρήση των μικροκυμάτων αυξάνει τον αριθμό των μη φυσιολογικών καρκινικών κυττάρων στο σώμα.

Μειώνουν τα μέταλλα, τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά, ή τα μεταβάλλουν σε τέτοιο βαθμό που ο οργανισμός δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.

Τα μικροκύματα σχετίζονται με την αυξημένη συχνότητα εμφάνισης όγκων στο στομάχι και το έντερο. Αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μεταβάλλοντας τους λεμφαδένες.

Το γάλα και τα δημητριακά που ζεσταίνονται στον φούρνο μικροκυμάτων, σας δίνουν καρκινογόνες ουσίες αντί για αμινοξέα. Ακόμη και η ελάχιστη έκθεση των φρέσκων, μαγειρεμένων ή κατεψυγμένων λαχανικών σε μικροκύματα, μετατρέπει τα αλκαλοειδή στοιχεία τους σε καρκινογόνους παράγοντες.

Συνοψίζοντας, τα μικροκύματα πυροδοτούν την ανάπτυξη καρκίνου και άλλων θανατηφόρων ασθενειών. Μειώνουν τη θρεπτική αξία των τροφίμων και βλάπτουν σοβαρά την υγεία.

Οι Κίνδυνοι Των Φούρνων Μικροκυμάτων:

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: 

Πηγή: goodmorningcenter.com

*Αυτό το άρθρο έχει μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό την παροχή ιατρικής συμβουλής. Το truelife.gr δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε πιθανές συνέπειες από οποιαδήποτε θεραπεία, άσκηση, διατροφή, εφαρμογή φαρμάκων ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια ενέργεια που προκύπτει από την ανάγνωση ή την παρακολούθηση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε θεραπείας, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή άλλον φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας.

Related Posts