Το χριστουγεννιάτικο Bazaar του ιδρύματος «Θεοτόκος»

Την Κυριακή 8 και τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει το Ίδρυμα Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση και άλλες Αναπτυξιακές Διαταραχές «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ». Το Bazaar θα φιλοξενηθεί στο χώρο πολλαπλών χρήσεων του σταθμού ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα», από τις 9π.μ. έως τις 8μ.μ. Στο πλαίσιο του Bazaar θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, Μουσικό Πρόγραμμα από τους νέους του Ιδρύματος, στις 12μ.μ., ενώ στις 3μ.μ. θα συμμετάσχει και η χορωδία του μουσικού σχολείου Ιλίου.
Όσοι από εσάς θα παρευρεθείτε  στο bazaar, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία Χριστουγεννιάτικων δώρων, φτιαγμένα με μεράκι και καλαισθησία από τους νέους του Ιδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» στα Εργαστήρια Κατάρτισης, όπως και αντικείμενα που έχουν ευγενικά προσφερθεί από δωρητές που στηρίζουν το έργο του Ιδρύματος.

Με αφορμή τον εορτασμό των 50 ετών λειτουργίας του Ιδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ», η σχεδιάστρια κοσμημάτων, Ντόλυ Μπουκογιάννη, δημιούργησε, αποκλειστικά για τους σκοπούς του Ιδρύματος, ένα ασημένιο βραχιόλι με μαργαριτάρι γλυκού νερού, το οποίο θα διατίθεται στο φετινό Bazaar και θα πωλείται στη τιμή των 17€Τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ».

theotokos

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.theotokos.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Loading...

The post Το χριστουγεννιάτικο Bazaar του ιδρύματος «Θεοτόκος» appeared first on Jenny.gr.

Powered by WPeMatico

Loading...
Loading...