Ρεκόρ 2 εκατομμυρίων πωλήσεων για το Playstation 4 της Sony

Ρεκόρ 2 εκατομμυρίων πωλήσεων για το Playstation 4 της Sony
Τις 2 εκατομμύρια κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών Playstation 4 έχουν ξεπεράσει οι πωλήσεις της Sony από τις 15 Νοεμβρίου οπότε έγινε εμπορικά διαθέσιμη η συσκευή, ανακοίνωσε την Τρίτη η εταιρεία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρεία, τουλάχιστον 1 εκατομμύριο συσκευές πωλήθηκαν το πρώτο Σαββατοκύριακο που διατέθηκαν στην αμερικανική αγορά, ενώ 1,1 εκατομμύρια ακόμα μονάδες πωλήθηκαν σε 32 άλλες χώρες του κόσμου.

«Το ταξίδι του PS4 μόλις άρχισε», έγραψε στο μπλογκ της Sony ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony Computer Entertainment Αντριου Χάουζ, δίνοντας την υπόσχεση πως τους προσεχείς μήνες θα γίνουν διαθέσιμες «νέες σημαντικές δυνατότητες και υπηρεσίες» στο PS4.

Αυτό το ρεκόρ πωλήσεων αποτελεί διακριτή βελτίωση σε σχέση με τον προκάτοχο της συσκευής, το PS3, το οποίο χρειάστηκε 4 μήνες από τη διάθεσή του για να φτάσει το 1 εκατομμύριο πωλήσεις.

Κύριος ανταγωνιστής του PS4 αποτελεί το Xbox One της Microsoft, το οποίο κατάφερε την πρώτη ημέρα της επίσημης εμπορικής του διάθεσης, στις 22 Νοεμβρίου, να σπάσει το φράγμα πωλήσεων του 1 εκατομμυρίου συσκευών.

Loading...
Loading...