Η Σοφία Κόπολα σκηνοθετεί το νέο βίντεο του Μαρκ Τζέικομπς

copolla-jacobs-570

Ο διάσημος σχεδιαστής ετοίμασε το βίντεο που θα χρησιμοποιηθεί για την προώθηση του νέου αρώματος Daisy, αλλά για να τα καταφέρει χρειάστηκε τη βοήθεια της Σοφία Κόπολα, μιας πολλά υποσχόμενης σκηνοθέτιδας που έκανε θραύση με το The Bling Ring. 

Και η συνεργασία δεν ήταν τυχαία, αφού ο Μαρκ Τζέικομπς έχει χρόνια φιλία με τη Σοφία και μάλιστα η Σοφία είχε ποζάρει και η ίδια σε παλαιότερη καμπάνια του ίδιου αρώματος.

Ο ίδιος είπε για αυτή την εξαιρετική δουλειά: «Είμαστε φίλοι τόσα πολλά χρόνια. Την αγαπώ σαν άνθρωπο και έχουμε δουλέψει σε μικρότερα projects μαζί. Έχει ποζάρει μάλιστα και η ίδια σε καμπάνια του Daisy (φωτογραφία κάτω). Λατρεύω την αισθητική και τη φωνή της». Η εμπιστοσύνη που της έχει μάλιστα είναι τέτοια που δεν εμφανίστηκε καν στα γυρίσματα του σποτ, αφήνοντας πάνω της όλο το project γνωρίζοντας πως το αποτέλεσμα δεν θα είναι κάτι λιγότερο από τέλειο.

H σκηνοθέτιδα με τη σειρά της δήλωσε: «Μου άρεσε πολύ που έκανα το διαφημιστικό για το Marc γιατί έχουμε σχεδόν το ίδιο γούστο, την ίδια αισθητική και ξέρω τι του αρέσει. Επίσης ήθελα να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα γιατί είναι τόσο καλός μου φίλος». Το βίντεο ακολουθεί ένα δροσερό, ανοιξιάτικο κορίτσι, που έχει φυλακίσει τον ήλιο στα μαλλιά της και κινείται σε ολάνθιστα λιβάδια μεταφέροντάς μας σε άλλες εποχές, όταν τα κορίτσια είχαν λουλούδια στην καρδιά.

Loading...

Loading...
Loading...