Εντυπωσιάζει την UEFA ο μέσος όρος τερμάτων του Ολυμπιακού

Εντυπωσιάζει την UEFA ο μέσος όρος τερμάτων του Ολυμπιακού
Η συχνότητα με την οποία οι παίκτες του Ολυμπιακού… βρίσκουν δίχτυα αποτέλεσε την αφορμή για ένα σχετικό δημοσίευμα από την ιστοσελίδα της UEFA!

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου οι ερυθρόλευκοι συγκαταλέγονται ανάμεσα στις ομάδες με το μεγαλύτερο μέσο όρο τερμάτων στα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχουν δώσει μέχρι τώρα.

Οι Πειραιώτες έχουν σκοράρει 41 φορές σε 13 παιχνίδια που έχουν στη Σούπερ Λίγκα, κάτι που… σημαίνει ότι σκοράρουν 3,15 γκολ ανά αναμέτρηση!

Ο μέσος όρος αυτός, τους φέρνει στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας. Στην πρώτη βρίσκεται η FC Lusitans από την Ανδόρα με Μ.Ο. 4,5 γκολ ανά παιχνίδι!

«Ο κάθε ποδοσφαιριστής ο οποίος θέλει να βρίσκεται στην 11άδα θα πρέπει να δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε μια ομάδα με ποιοτικό ρόστερ και πολλές επιλογές όταν τις χρειαστούμε», είναι τα λόγια του Μίτσελ που παραθέτει ο συντάκτης του σχετικού αφιερώματος στο site της UEFA.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στο ρεκόρ που κυνηγούν οι ερυθρόλευκοι… Αυτό της σεζόν 1973-74 στο οποίο είχαν σκοράρει 102 τέρματα σε 34 αγωνιστικές!

Loading...
Loading...
Loading...