Γιατροί ΕΟΠΥΥ: μέχρι τις 23 η απεργία- Τεράστιες οι επιπτώσεις στις ευπαθείς ομάδες και ΑμεΑ

iatroi eopyy

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: μέχρι τις 23 η απεργία- Τεράστιες οι επιπτώσεις στις ευπαθείς ομάδες και ΑμεΑ

Συνέχιση της απεργίας τους μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου αποφάσισαν οι Γιατροί του ΕΟΠΥΥ, οι Ενώσεις των οποίων (σε Αττική και Πειραιά) πραγματοποίησαν πριν από λίγο Γενική Συνέλευση στο ξενοδοχείο Τιτάνια.

Το «μπαλάκι» τώρα βρίσκεται στα χέρια του υπουργού Υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη, καθώς όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι των Ενώσεων των Γιατρών του ΕΟΠΥΥ, ακόμη και σήμερα το απόγευμα μπορούν να λειτουργήσουν τα Πολυιατρεία και τα ΚΕΠΑ, αρκεί ο υπουργός, να κάνει πίσω.

Όπως τονίζει στο onMed.gr ο αντιπρόεδρος των Γιατρών του ΕΟΠΥΥ κ. Γιάννης Χρονόπουλος, και εμείς θέλουμε την Μεταρρύθμιση της υγείας, αλλά όχι με μισούς γιατρούς και όχι με αυτοαπόλυση. Εάν η κυβέρνηση θέλει μία φορά την μεταρρύθμισης εμείς την θέλουμε δέκα, διότι γνωρίζουμε καλύτερα τα θέματα της υγείας και εργαζόμαστε άοκνα για αυτήν. Ο κ. Χρονόπουλος, καταδικάζει τις στείρες αρνήσεις από την πλευρά της ηγεσία του υπουργείου Υγείας, χαρακτηρίζει πολύ εποικοδομητική την χθεσινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, ενώ αναφορικά με τις απεργίες, σημειώνει ότι όλος ο ελληνικός λαός είναι στο πλευρό μας.

Loading...

Να σημειωθεί επίσης, ότι σήμερα, ή αύριο θα συνεδριάσει και η Ομοσπονδία των Γιατρών του ΕΟΠΥΥ.

Πηγή: http://www.onmed.gr

Πηγή: www.newsitamea.gr (Monitored by Google ©)

Loading...
Loading...